Haku hoitokodin asukkaaksi

Pengerkosken Hoitokodin asukkaaksi voi hakeutua yhteistyössä oman kunnan tai kaupungin sosiaali-palveluiden kanssa.
_____________________

Vapaita paikkoja voi
tiedustella:
Kari Sinkko tai
Jukka Pynttäri
puh. 040 5240094

NUMERO VAIN PAIKKATIEDUSTELUILLE.

Ajankohtaista

20.11.2017Viriketoimintaa asukkaille jokaisen yksilölliset toiveet sekä voimavarat huomioon ottaen.Lue lisää »20.5.2015Kaverikoirat kävivät ilahduttamassa hoitokodin asukkaita.Lue lisää »14.11.2014Joulun tuoksua hoitokodissa.Lue lisää »27.8.2014Retki Haltialan kotieläintilalle 27.8.2014Lue lisää »13.5.2014Uusi tukiasunto Nukariin kesäkuussa 2014Lue lisää »

Nukarin tukiasunnot

KEIKKALA

Keikkala on 8:lle asukkaalle tarkoitettu tukiasunto. Seitsemälle asukkaalle on omat huoneet ja yläkerrassa soluhuoneisto 3 asukkaalle. Yhteisissä tiloissa ovat keittiö ja olohuone sekä 3 wc-/suihkutilaa.

Ulkosauna lämmitetään kerran viikossa. Keikkalassa korostuvat kodinomaisuus, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Asukkaita ohjataan omatoimisuuteen ja vastuullisuuteen.

Työntekijät ovat paikalla 
päivittäin klo 8 - 20.
PÄIVÄRINNE

Päivärinteessä on 9 asukasta. Taloa ympäröi viihtyisä nurmialue istutuksineen. 

Pihassa on myös pieni kasvimaa, jota asukkaat itse hoitavat. Jokaisella asukkaalla on oma huone.

Työntekijät on paikalla
päivittäin klo 8 - 20.
KETOLA

Ketolan 8 -paikkainen tukiasunto on puitteiltaan hyvin kodinomainen. Asukkailla on oma huone ja viihtyisät yhteiset tilat. Toiminnassa korostuu yhteisöllisyys, kiireettömyys, yksilöllisyys ja vastuullisuus.

Tukiasunnon piha ryytimaineen ja Nukarinkosken maisemat luovat hyvät mahdollisuuden liikuntaan ja vuodenaikojen seuraamiseen. Kuntouttavalla työotteella tuetaan asukkaiden arjessa selviämistä ja omatoimisuutta.

Työntekijät on paikalla 
päivittäin klo 8 - 20.