Haku hoitokodin asukkaaksi

Pengerkosken Hoitokodin asukkaaksi voi hakeutua yhteistyössä oman kunnan tai kaupungin sosiaali-palveluiden kanssa.
_____________________

Vapaita paikkoja voi
tiedustella:
Kari Sinkko tai
Jukka Pynttäri
puh. 040 5240094

NUMERO VAIN PAIKKATIEDUSTELUILLE.

Ajankohtaista

20.11.2017Viriketoimintaa asukkaille jokaisen yksilölliset toiveet sekä voimavarat huomioon ottaen.Lue lisää »20.5.2015Kaverikoirat kävivät ilahduttamassa hoitokodin asukkaita.Lue lisää »14.11.2014Joulun tuoksua hoitokodissa.Lue lisää »27.8.2014Retki Haltialan kotieläintilalle 27.8.2014Lue lisää »13.5.2014Uusi tukiasunto Nukariin kesäkuussa 2014Lue lisää »

Yksilöllistä asumista, huolenpitoa ja tuettua asumista

Hoitokodin pääpaikka on Nukarilla puistomaisessa kauniissa ympäristössä. Asuinrakennuksia on kaksi ja lisäksi hyvät harrastetilat puutöille ja erilaisiin kudonta- ja askartelutöihin

Pengerkosken Hoitokoti on perustettu vuonna 1997. Asukaspaikkoja on kaikkiaan noin 60. Voimme tarjota asumispalveluja myös parisuhteessa eläville.

Vantalantien asunnot ovat 1-2 hengen huoneita. Olohuone, ruokailutila sekä saniteetti-, suihku- ja saunatilat ovat yhteisessä käytössä olevia tiloja. Vantalantiellä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Nukarin tukiasunnoissa asukkailla on käytettävissään oma huone. Muu tilat ovat tukiasunnon yhteisiä oleskelutiloja. Tukiasunnoissa henkilökunta on paikalla päivittäin kello 8 - 20.

Tukiasuntojen yöpäivystys on Vantalantiellä. Keikkalan, Ketolan ja Päivärinteen tukiasuntoihin tehdään päivystyskierros kaksi kertaa yössä.

Kärkölän tukiasunnot ovat 10:lle mielenterveys- ja päihdeasiakkaalle. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Myös näissä asunnoissa asukkaalla on tukenaan hoito- ja huoltohenkilöstöä.

KEVYIN ASUMISPALVELUMUOTOMME

Kevyimmän asumistukipalvelumme perusta on ympäri vuorokauden päivystävä puhelintuki. Puhelintukeen voidaan halutessa yhdistää myös muita omatoimisen asumisen tukipalveluita asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti . Tällaisia voivat olla esimerkiksi ruokapalvelu ja siivous tai muut erikseen sovittavat tukipalvelut. Tätä palvelua tarjoamme maantieteellisesti koko Keski-Uudenmaan alueella.