Haku hoitokodin asukkaaksi

Pengerkosken Hoitokodin asukkaaksi voi hakeutua yhteistyössä oman kunnan tai kaupungin sosiaali-palveluiden kanssa.
_____________________

Vapaita paikkoja voi
tiedustella:
Kari Sinkko tai
Jukka Pynttäri
puh. 040 5240094

NUMERO VAIN PAIKKATIEDUSTELUILLE.

Ajankohtaista

20.11.2017Viriketoimintaa asukkaille jokaisen yksilölliset toiveet sekä voimavarat huomioon ottaen.Lue lisää »20.5.2015Kaverikoirat kävivät ilahduttamassa hoitokodin asukkaita.Lue lisää »14.11.2014Joulun tuoksua hoitokodissa.Lue lisää »27.8.2014Retki Haltialan kotieläintilalle 27.8.2014Lue lisää »13.5.2014Uusi tukiasunto Nukariin kesäkuussa 2014Lue lisää »

Monipuolista harrastetoimintaa

Hyvän mielen tila

Hoitokodin viikko-ohjelma sisältää kuntouttavaa ryhmätoimintaa kuten ulkoilua, uintia ja jumppaa. Ryhmät käyvät muun muassa pelaamassa sulkapalloa, keilaamassa ja uimassa. Asukkaat osallistuvat eri ryhmiin voimavarojensa mukaan.

Nukarilla on kolme eri työsalia harrastustoimintaan. Työsaleilla voi tehdä puutöitä, entisöidä huonekaluja, hioa ja maalata,  kutoa mattoja kangaspuilla, ommella koneella ja käyttää erilaisia askarteluvälineitä ja -materiaaleja.

Kesällä asukkaat voivat osallistua Nukarin puutarhan hoitoon. Puiden- ja pensaiden leikkaamisen, haravoinnin ja ulkoilun lisäksi puutarha tarjoaa mahdollisuuden ulkoiluun ja illanistujaisiin ulkogrillin ääressä.

Yhteisiä aktiviteetteja ovat myös juhlat, erilaiset retket, matkat näyttelyihin ja jääkiekko-otteluihin sekä esimerkiksi yhteisesti järjestettävät laivaristeilyt. 

Kun asukkaat haluavat käydä hoitamassa asioitaan, voidaan kuljetukset järjestää hoitokodin omalla autolla.